Search

In Stock

Garlic 400 mg 60 Kapsula

  • Përdoret tradicionalisht për shëndetin kardiovaskular
  • Shëndetin imunitar dhe qëndrueshmërinë
  • Ndihmon në ruajtjen e qarkullimit të shëndetshëm

Original price was: 6.30€.Current price is: 4.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/12/2024

Të gjithë kemi ndëgjuar për tiparet shëruese të hudhrës. E njohur si lider për tiparet e shumta mjekuese Hudhra përmban mbi 200 materie aktive biologjike si vitamina, minerale, aminoacide dhe enzime. Ndihmon për forcimin e imunitetit, mbështetje kardiovaskulare, qarkullimin e gjakut, shendetin digjestiv, për shëndet të mire në përgjithësi. Swanson Full Spectrum Garlic jep 400 mg të kësaj bime të fuqishme në çdo kapsulë.

  • Përdoret tradicionalisht për shëndetin kardiovaskular
  • Shëndetin imunitar dhe qëndrueshmërinë
  • Ndihmon në ruajtjen e qarkullimit të shëndetshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Garlic (Allium sativum) (bulb) 400 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart