Search

In Stock

Spiruline 500 mg 60 Kapsula

Kombinimi optimal i pluhurit Spirulina dhe Vitaminës B6, për të ruajtur tonin dhe vitalitetin.

8.65

Kombinimi optimal i pluhurit Spirulina dhe Vitaminës B6, për të ruajtur tonin dhe vitalitetin.

Vitalitet, ton, kundër lodhjes

  • Rezistenca e trupit
  • Spirulina + Vitamina B6

Spirulina ka ekzistuar për më shumë se 3 miliardë vjet. E quajtur kështu për shkak të formës së saj spirale, ajo i përket familjes së cianobaktereve ose mikroalgave blu-jeshile. Në Afrikë, korret për konsum, veçanërisht nga gratë shtatzëna dhe gjatë periudhave të mungesës së ushqimit.

Spirulina përmban një minierë lëndësh ushqyese në një vëllim shumë të vogël: përmban 55% deri në 70% proteina të cilësisë së shkëlqyer, është një burim i jashtëzakonshëm i karotenoideve të ndryshme (beta-carotene, cryptoxanthin, lutein, zeaxanthin...) dhe hekurit. Ai gjithashtu përmban acid gama-linolenik, një acid yndyror esencial i pangopur nga familja omega-6. Ai gjithashtu përmban klorofil dhe minerale në sasi të vogla.

Premium Spirulina Nutriexpert është një suplement ushqimor që kombinon pluhurin e spirulinës dhe vitaminën B6:

  • Mbështet vitalitetin, ruan energjinë dhe tonin, ndihmon në rast lodhjeje (Spirulina);
  • Nxit rezistencën e organizmit (Spirulina);
  • Kontribuon në metabolizmin normal të energjisë (Vitamina B6);
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar (Vitamina B6).

Suplement ushqimor me bazë spirulinën dhe vitaminën B6.

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes ose në mesditë, me një gotë ujë. Kurë 30 ditore.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohen sasitë e treguara. Mundësisht të konsumohet përpara datës së shënuar në paketim.

Informacioni mesatar ushqyes për 2 kapsula:

Informacioni mesatar ushqyes për 2 kapsula
Spirulina 500mg
Vitamin B6  2 mg (143% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart