Search

In Stock

Probiotiques 10-M 10 Qese

PEDIAKID Probiotiques 10-M të zgjedhura për të rivendosur ekuilibrin në florën e zorrëve.

Original price was: 9.45€.Current price is: 7.50€.

AFATI I PËRDORIMIT: 10/2024 (SASI E LIMITUAR)

PEDIAKID® Probiotiques 10-M u përpunua me fermente laktike (lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, lactobacillus plantarum, streptococcus thermophilus) të zgjedhura për të rivendosur ekuilibrin në florën e zorrëve.

PEDIAKID® Probiotiques-10M është i pasur me diglicina zink që përfiton nga disponueshmëria optimale bio, duke forcuar kështu sistemin imunitar.

Udhëzimet: Mosha 6 muaj +
1 pako në ditë në mëngjes ose në mbrëmje para ngrënies. Zbrazni përmbajtjen në një gotë dhe shtoni ujë për t'u tretur. Mund të përzihet me ushqim gjysmë të lëngshëm mundësisht deri <37°C.
Trajtim 10-ditor. I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. I mbrojtur nga nxehtësia dhe lagështia. Të përdoret si pjesë e një diete të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdoret më së miri përpara datës së skadencës në paketim. Të ruhet në temperaturën e dhomës.

Përbërësit: Maltodekstrinë, Çikore Inulin, Fermente laktike (sojë, qumësht* dhe derivat): Lactobacillus casei HA-108, Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus plantarum HA-119, Streptococcus thermophilus-110;HA ;HA Agjent kundër ngurtësimit: silicë, bisglicinat zinku.

Average nutritional information Per sachet (2 g)
Lactic ferments equivalent to 10 billion ferments
Zinc  3 mg (30% AR)
Chicory Inulin  900 mg

Back to Top
Product has been added to your cart