Search

In Stock

Erexil 5 Flakona

  • Mbështet performancën fizike dhe mendore, stimulon dëshirën seksuale
  • Ndihmon në rritjen e rezistencës fizike dhe mendore
  • Ndihmon në uljen e lodhjes
  • Përbërësit aktivë me origjinë natyrale

15.55

Ekstraktet Maca, Guarana, Kafeina, Taurine

  • Mbështet performancën fizike dhe mendore, stimulon dëshirën seksuale
  • Ndihmon në rritjen e rezistencës fizike dhe mendore
  • Ndihmon në uljen e lodhjes
  • Përbërësit aktivë me origjinë natyrale

Problemi i ereksionit është një çrregullim seksual shumë i zakonshëm tek meshkujt. 3 milionë njerëz në Francë janë prekur. Pas moshës 40 vjeç, ajo prek pothuajse një në tre burra.

Formula e plotë EREXIL ®, e bazuar në përbërës me origjinë 100% natyrale, vepron në këtë çrregullim në nivele të ndryshme.

Ekstrakti maca mbështet performancën fizike dhe mendore dhe stimulon dëshirën seksuale.

Kafeina dhe Guarana ndihmojnë në luftimin e lodhjes.

Guarana ndihmon në rritjen e rezistencës fizike dhe mendore.

Vitaminat B6 dhe C ndihmojnë në uljen e lodhjes.

Shtesë ushqimore e bazuar në ekstrakte bimore, Taurinë, Kafeinë, Maca, Guarana dhe Vitamina.

Udhëzime për përdorim: Tundeni përpara përdorimit. 1 injeksion me një dozë të vetme sapo të lind nevoja ose 30 minuta para marrëdhënies seksuale.

Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohen sasitë e treguara. Nuk rekomandohet për gratë me një histori personale ose familjare të kancerit të gjirit. Më së miri konsumohet përpara datës së shënuar në paketim.

Average nutritional information Per single-dose shot (25 ml)
Maca extract 1500 mg (Eq.PS)
Guarana extract ( Paullinia cupana ):
  Titrated in caffeine
1500 mg (Eq.PS)
40  mg
Caffeine 60 mg
Taurine 90 mg
Vitamin C 80 mg (100% AR)
Vitamin B1 1.1 mg (100% AR)
Vitamin B6 1.4 mg (100% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart