Search

In Stock

Spermax 60 Kapsula

Optimizues i spermatogjenezës, Kontribuon në spermatogjenezën normale, merr pjesë në funksionimin e duhur të organeve seksuale SPERMAX është formuluar posaçërisht për të promovuar funksionimin e duhur të seksualitetit mashkullor.

 

 

Original price was: 12.90€.Current price is: 9.50€.

AFATI I PËRDORIMIT: 12/2024 (SASI E LIMITUAR)

Optimizues i spermatogjenezës

  • Kontribuon në spermatogjenezën normale
  • Merr pjesë në funksionimin e duhur të organeve seksuale

SPERMAX është formuluar posaçërisht për të promovuar funksionimin e duhur të seksualitetit mashkullor:

  • Selen + Eleutherococcus + Zink + Xhenxhefil + L-Arginine + Vitamina E, B6, B8 dhe B9;
  • Kontribuon në spermatogjenezën normale (Selenium);
  • Rrit rezistencën e organizmit (Eleutherococcus);
  • Kontribuon në fertilitetin dhe riprodhimin normal (Zinku);
  • Nxit vitalitetin (Xhenxhefili).

Suplement dietik i bazuar në bimë, vitamina dhe minerale, Jo OMGJ, pa gluten,

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë, mundësisht të merren në mëngjes me një gotë ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Suplement Facts

Average nutritional information For 2 capsules
Ginger powder 300 mg
L-arginine  200 mg
Eleutherococcus powder  100 mg
Vitamin B6  1.4 mg (100% AR)
Vitamin B8  50 mcg (100% AR)
Vitamin B9  200µg (100% AR)
Vitamin E  12 mg (100% AR)
Selenium  50 mcg (90% AR)
Zinc  10 mg (100% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart