Search

In Stock

Passion Maca 500 mg 60 Kapsula

  • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
  • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
  • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike

17.65

Që nga fillimi i kohës, njeriu ka kërkuar substanca për të ndihmuar në gjallërimin e epshit, promovimin e aftësive seksuale dhe stimulimin e përvojës intime.

Maca, një bimë e lashtë e përdorur nga vendasit peruan për mbështetje seksuale, tani është e disponueshme në mbarë botën. Burrat dhe gratë në të gjithë globin po zbulojnë potencialin e tij gjallërues për të mbështetur shëndetin seksual. Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike dhe përmirëson shëndetin në përgjithësi. Kjo bimë përmban vitamina, minerale, amninoacide, proteina dhe fitosterole. Maka nga Swanson Health Products Çdo kapsulë përmban 500 mg rrënjë maca në një ekstrakt të fuqishëm 4:1.

  • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
  • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
  • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Maca Root Extract 4:1 (Lepidium meyenii) (equivalent to 2,000 mg        fresh maca root) 500 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart