Search

In Stock

Nez-Gorge 125 ml

PEDIAKID Nez-Gorge ndihmon në pastrimin dhe qetësimin e kanaleve të frymëmarrjes.

9.45

Shurupi PEDIAKID® Nez-Gorge kombinon përbërës aktivë natyralë për të qetësuar dhe pastruar rrugët e frymëmarrjes (hunda, fyti, tubat bronkiale…). Ekstraktet e trumzës, aguliçes dhe pemës së gëlqeres qetësojnë fytin ndërsa ekstraktet e mallow, plaku dhe xhenxhefili lehtësojnë funksionet e frymëmarrjes. Vitamina C dhe bakri marrin pjesë në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, duke garantuar mbrojtje efektive natyrore, të cilat janë thelbësore veçanërisht gjatë stinës së dimrit.

Udhëzime: Tundeni përpara përdorimit. Mund të përdoret në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri.

Para moshës 5 vjeç: 1 lugë çaji një ose dy herë në ditë, mundësisht në mëngjes.
Pas moshës 5 vjeç: 2 lugë çaji një ose dy herë në ditë, mundësisht në mëngjes.
Trajtim 1-mujor. Rinovohet disa herë në vit.
Ky produkt mund të përdoret edhe nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Duhet të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Përbërësit: Shurup Agave 40%, ujë i pastruar, Fibregum™ fibra prebiotike akacie 15%, ekstrakt bimor hidroglicerinë dhe Propolis 8% (ujë, glicerinë vegjetale, trumzë, aguliçe, mallow, plakë, bli, acerola, xhenxhefil dhe propolis), vitaminë dhe komplekse minerale: vitaminë C, glukonat bakri, glukonat zinku; shije natyrale, koncentrat natyral limoni

Supplement facts:

  4 teaspoons (20 ml)
Vitamin C 25 mg (31% AR)
Copper  0,30 mg (15% AR)
Zinc 0,30 mg (3% AR)
Thyme extract 245 mg
Primrose extract 245 mg
Mallow extract 245 mg
Elderberry extract 245 mg
Lime tree flower extract 245 mg
Acerola extract  245 mg
Ginger extract  245 mg
Propolis extract  245 mg

Back to Top
Product has been added to your cart