Search

In Stock

Chasteberry Fruit 400 mg 120 Kapsula

  • Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve
  • Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave
  • Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit

10.50

Swanson Full Spectrum® Chasteberry Fruit, i njohur gjithashtu si Vitex agnus-castus, ka një histori të gjatë përdorimi nga gratë gjatë periodave të tyre. Studimet sugjerojnë se ka një efekt të ngjashëm me progesteronin, gjë që mund të arsyetohet për përdorimin e tij në mbështetjen e shëndetit të grave. Për shkak të këtij aktiviteti, chasteberry është rekomanduar për një sërë çështjesh të zakonshme për PMS, duke përfshirë humorin, butësinë e trupit dhe ekuilibrin e ujit.

  • Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve
  • Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave
  • Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 120 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Chasteberry Fruit (Vitex agnus-castus)

400 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart