Search

In Stock

Boswellia 800 mg 60 Kapsula

  • Rrit shëndetin, lëvizjen dhe funksionin fizik të kyçeve
  • Ofron mbështetje antioksiduese për të neutralizuar radikalet e lira
  • Mbështet shëndetin muskuloskeletor

9.00

Boswellia, i njohur gjithashtu si temjani indian, është një ekstrakt nga pema Boswellia serrata që gjendet në pjesë të Azisë dhe Afrikës. Është një ilaç bimor që përdoret shpesh në Ayurveda, një nga praktikat alternative shëndetësore më të vjetra në botë. Promovon fleksibilitetin dhe funksionin e kyçeve si dhe indet e shëndetshme. Ofron gjithë spektrim e bimës Boswellia me fuqi të dyfisht prej 800 mg në një kapsulë të përshtatshme.

  • Rrit shëndetin, lëvizjen dhe funksionin fizik të kyçeve
  • Ofron mbështetje antioksiduese për të neutralizuar radikalet e lira
  • Mbështet shëndetin muskuloskeletor

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Boswellia serrata (gum resin) 800 mg   *

*Daily Value not established.

 

Back to Top
Product has been added to your cart