Search

In Stock

Glucosamine, Chondroitin & MSM 120 Tableta

  • Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
  • Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
  • Ruan indin lidhor të shëndetshëm

Original price was: 19.55€.Current price is: 14.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/10/2024 (SASI E LIMITUAR)

Kjo formulë tre-në-një për shëndetin e kyçeve ofron vlera ushqyese për mirëmbajtje të nyjeve në baza ditore. Kombinon Glucosamine dhe Chondroitine esenciale për ndërtimin e kërcit me mbështetjen shtesë të MSM (metilsulfonilmetanit), një burim me biodisponueshmëri të lartë të squfurit organik, i cili është një mineral thelbësor për tendinat, ligamentet dhe inde të tjera jetësore të kyçeve.

  • Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
  • Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
  • Ruan indin lidhor të shëndetshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni tre tableta dy herë në ditë me ushqim dhe ujë për 60 ditët e para. Vazhdoni me tre tableta një deri në dy herë në ditë me ushqim dhe ujë më pas.

Paketimi: 120 Tableta

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

3 Tablets % Daily Value
Glucosamine Sulfate (2KCl) (from shellfish) 750 mg *
Chondroitin Sulfate 600 mg *
MSM (methylsulfonylmethane) 450 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart