Search

In Stock

Biotin 5000 mcg 30 Kapsula

  • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
  • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
  • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave

4.60

Anëtarë i grupit të vitaminave B, njihet si vitamin i bukurisë për shkak të vlerave ushqyese të cilat sigurojnë flokë, lëkurë dhe thonjë të shëndetshëm. Ky produkt për këtë arsye ju shërben më së miri. Është një kofaktor kyç i enzimave të përfshira në metabolizmin e acideve yndyrore, duke ndihmuar në furnizimin e qelizave me energji.

Përshkrimi i Produktit:

  • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
  • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
  • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Biotin 5,000 mcg 16,667%

Back to Top
Product has been added to your cart