Search

In Stock

Saw Palmetto 540 mg 100 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e prostatës
  • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
  • Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

10.20

Swanson Full Spectrum Saw Palmetto është një mënyrë e shkëlqyer për burrat për të mbështetur prostatën e tyre. Kjo bimë e fuqishme është një burim i acideve yndyrore dhe steroleve të krijuar për të promovuar këtë fushë të rëndësishme të shëndetit të meshkujve. Kapsulat tona saw palmetto ofrojnë 540 mg pluhur manaferrash të cilësisë së lartë.

  • Mbështet shëndetin e prostatës
  • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
  • Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy deri në tre herë në ditë me një gotë të madhe ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Saw Palmetto (Serenoa repens) (whole berry) 540 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart