Search

In Stock

Oregano Oil 120 Softgels

  • Përqendruar për të mbështetur funksionin imunitar përmes mbrojtjes antioksidante
  • Mbështet shëndetin gastrointestinal, të frymëmarrjes dhe të traktit urinar
  • Softgel me përthithje të lartë, të fuqishëm, me bazë vaj ulliri. Në formë të sogtgel lehtësojnë gëlltiten,  përmbajnë 150 mg vaj të fuqishëm rigon në një bazë vaj ulliri

Original price was: 11.00€.Current price is: 5.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/10/2024 (SASI E LIMITUAR)

I përdorur për shekuj nga shumë qytetërime për më shumë se 2500 vite. Popullariteti modern i vajit të rigonit rrjedh nga përmbajtja e tij e vajit të paqëndrueshme dhe vetitë e forta pastruese. Vaj rigoni konsiderohet si specie e çmuar e bimëve në mjekësinë tradicionale ka tipare të fuqishme antioksiduese, vepron si antibiotik natyral.

  • Përqendruar për të mbështetur funksionin imunitar përmes mbrojtjes antioksidante
  • Mbështet shëndetin gastrointestinal, të frymëmarrjes dhe të traktit urinar;
  • Softgel me përthithje të lartë, të fuqishëm, me bazë vaj ulliri. Në formë të sogtgel lehtësojnë gëlltiten,  përmbajnë 150 mg vaj të fuqishëm rigon në një bazë vaj ulliri.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtojcë diete, merrni një xhel të butë një deri në katër herë në ditë me ujë.

Paketimi: 120 Softgel

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Për 1 kapsulë % Daily Value
Oil of Oregano (Origanum vulgare) (leaf) (10:1 extract) 150 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart