Search

In Stock

Vitamin K1 100 mcg 100 Tableta

  • Mbështet koagulimin normal të gjakut.
  • Punon për të mbajtur kockat dhe gjakun tuaj të shëndetshëm.
  • Çdo tabletë jep 100 mcg vitaminë K1

Original price was: 5.80€.Current price is: 3.50€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/09/2024

Swanson Vitamina K-1 është një burim efektiv dhe ekonomik i kësaj lënde ushqyese jetike. Është një vitaminë e tretshme në yndyrë dhe është jetike për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Më konkretisht, vitamina K1 luan një rol thelbësor në përfshirjen e fosfatit të kalciumit në kocka dhe më pas është e rëndësishme për rritjen e rregullt të kockave. Vitamina K gjithashtu ndihmon në mbështetjen e koagulimit normal të gjakut.

Një burim i jashtëzakonshëm ushqimi për gjakun dhe kockat tuaja, çdo tabletë e përshtatshme jep 100 mcg vitaminë K.

  • Mbështet koagulimin normal të gjakut.
  • Punon për të mbajtur kockat dhe gjakun tuaj të shëndetshëm.
  • Çdo tabletë jep 100 mcg vitaminë K1

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një tabletë në ditë me ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose nëse jeni duke përdorur ilaçe për hollimin e gjakut.

Supplement Facts

1 Tablet % Daily Value
Vitamin K (as phylloquinone) 100 mcg 83%

Back to Top
Product has been added to your cart