Search

In Stock

Super Stress B Complex 100 Kapsula

E formuluar në mënyrë specifike për të kompensuar vlerat ushqyese gjatë periudhave stresuese. Një kombinim shumë i mirë i kompleksit të vitaminave B me vitaminën e fuqishme antioksiduese Vitamin C. Për funksionim normal të organizmit. Secili vitamin i grupit B ka rrol kyç në funksionimin e organizmit, ideale gjatë sforcimit fizik dhe psiqik.

 

 

12.90

E formuluar në mënyrë specifike për të kompensuar vlerat ushqyese gjatë periudhave stresuese. Një kombinim shumë i mirë i kompleksit të vitaminave B me vitaminën e fuqishme antioksiduese Vitamin C.

Siituatat stresuese ju bëjnë të ndiheni të lodhur sepse gjatë stresit ne humbim vlera ushqyese. Me Super Stres B kompleks ju rimbushni lëndët ushqyese të dobishme dhe të nevojshme me kërkesë të lartë gjatë periudhave të tensionuara si vitaminat B për të mbështetur prodhimin e serotoninës dhe funksionin e trurit, në mënyrë që të qëndroni qëndrueshëm kur bëhet e vështirë.

E shoqëruar me mbështetje antioksiduese nga 500 mg vitaminë C dhe 25 mg vitaminë B6 për të nxitur reaksionet biokimike në sistemin imunitar, kjo dyshe dinamike mund të ndihmojë në mbajtjen e funksionit imunitar në rritje.

Swanson Super Stress B-Complex ofron lëndë ushqyese thelbësore të nevojshme për të mbështetur mirëqenien emocionale dhe funksionin imunitar me një kapsulë të përshtatshme.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.   Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Vitamin C (as ascorbic acid) 500 mg 556%
Thiamin (thiamin HCl) (vitamin B1) 25 mg 2,083%
Riboflavin (vitamin B2) 25 mg 1,923%
Niacin (as niacinamide) 50 mg NE 313%
Vitamin B6 (from pyridoxine HCl) 25 mg 1,471%
Folate 340 mcg DFE (200 mcg folic acid) 85%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 125 mcg 5,208%
Biotin 50 mcg 167%
Pantothenic Acid (from calcium pantothenate)

125 mg
2,500%
Choline (from choline bitartrate) 20 mg 4%
Inositol 50 mg *
PABA (para-aminobenzoic acid) 25 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart