Search

In Stock

Alpha Lipoic Acid 300 mg 60 Kapsula

  • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.
  • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut.

18.40

Merrni mbrojtje antioksiduese me fuqi të lartë dhe mbështetje efektive metabolike me Swanson Ultra Alpha Lipoic Acid.
Ky suplement i acidit alfa lipoik ofron mbështetje të fuqishme për luftimin e radikalëve të lira, promovon metabolizmin e shëndetshëm të glukozës dhe rrit aktivitetin e antioksidantëve të tjerë si vitamina C dhe vitamina E.
Një dozë 300 mg e acidit alfa lipoik mund të jetë veçanërisht e dobishme për promovimin e funksionit të shëndetshëm metabolik për personat e detyruar në dieta të kufizuara.

Përshkrimi i Produktit:

  • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.
  • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një ose dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Për 1 Kapsulë % Daily Value
Alpha-Lipoic Acid 300 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart