Search

In Stock

Vitamin E-200 60 Softgels

  • Vlerë ushqyese për shëndetin kardiovaskular.
  • Mbrojtje antioksidante për indet vitale.
  • Softgel për gëlltitje të lehtë

5.25

Vitamina E është një ndër vitaminat më të rëndësishme e quajtur vitamina e rinisë. Organizmi nuk është në gjendje ta sintetizojë atë, prandaj është e nevojshme ta merrni atë në ushqim dhe shtesa ushqimore (suplemente).

Është antioksidant potent, mbron qelizat nga dëmtimet, ndihmon sistemin kardiovaskular, Mbron lëkurën dhe thonjët; forcon imunitetin. E domosdoshme në proceset e oksidurimit të metabolizmit të karbohidrateve, yndyrnave, fosfateve dhe kreatinës, Vitamina E ka një efekt sinergjik me selenin, prandaj është më mirë t’i përdorni ato së bashku.

  • Vlerë ushqyese për shëndetin kardiovaskular.
  • Mbrojtje antioksidante për indet vitale.
  • Softgel për gëlltitje të lehtë

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni një xhel të butë një deri në dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate) 90 mg 600%

Back to Top
Product has been added to your cart