Search

In Stock

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak
  • Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit
  • Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme

7.70

Swanson Omega-3 tani përfshijnë vitaminë D si dhe me shije limoni! Ashtu si suplementët tanë të tjerë të vajit të peshkut omega-3, soft gel përmbajnë vaj peshku të distiluar në mënyrë molekulare. Vazhdoni dhe krahasoni me çdo markë tjetër - ne garantojmë cilësi më të mirë me një konkurues çmim. Plus, formula jonë me shije limoni është e lehtë për t'u trajtuar.

Shijoni përfitimet ushqyese të vajit të peshkut dhe vitaminës D me një aromë të freskët limoni.

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak
  • Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit
  • Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 10
Total Fat 1 g 1%†
Saturated Fat 0.5 g 3%†
Trans Fat 0 g *
Polyunsaturated Fat 0.5 g *
Monounsaturated Fat 0 g *
Cholesterol 5 mg 2%†
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 25 mcg 125%
Omega-3 Fish Oil 18/12 (GMO free) (menhaden) 1,000 mg *
EPA (eicosapentaenoic acid) as triglyceride (TG) 180 mg *
DHA (docosahexaenoic acid) as triglyceride (TG) 120 mg *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart