Search

In Stock

5-HTP 50 mg 60 Kapsula

  • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
  • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
  • Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv
  • Promovon gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë

8.10

5-HTP mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin dhe është një pararendës i melatoninës. Ai mbështet mirëqenien mendore dhe emocionale, duke ndihmuar në promovimin e një humori të shëndetshëm dhe të ekuilibruar.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë me stomakun bosh.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni duke marrë një antidepresant me recetë ose nëse jeni shtatzënë ose duke ushqyer me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
L-5 HTP (L-5 hydroxytryptophan) (Griffonia simplicifolia seed extract) 50 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart