Search

In Stock

Flaxseed Oil 1000 mg 100 Kapsula

Vaji Lirit organik është burimi më natyral i Omega 3-6-9 të acideve yndyrore të nevojshme për funksionimin të shëndetshëm të sistemit kardiovaskular, digjestiv, për eshtra të fortë dhe shëndet të përgjithshëm.  Ofron një përqendrim të lartë të acidit alfa linolenik omega-3, Mund të mbështesë shëndetin kardiovaskular, Promovon lëkurë të shëndetshme

9.00

Vaji Lirit organik është burimi më natyral i Omega 3-6-9 të acideve yndyrore të nevojshme për funksionimin të shëndetshëm të sistemit kardiovaskular, digjestiv, për eshtra të fortë dhe shëndet të përgjithshëm. Shumë nutricionist, studiues e konsiderojnë vajin e lirit si suplementin më të rëndësishem për përmirësimin dhe mbajtjen e shëndetit në përgjithësi.

Flaxseed Oil nga Swanson është burim i pastër organik, në formë të softgel për të siguruar apsorbim të lartë dhe për përdorim të lehtë.

Çdo soft gel jep 1 gram vaj liri pa ushqime të modifikuara gjenetikisht [GMOs (genetically modified foods)] që përmban omega 3, 6 dhe 9.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë dy deri në tre herë në ditë me ujë.

Paketimi: 100 Softgel.

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Certifikuar organike nga Shoqata e Përmirësimit të Kulturave të Minesotës (MCIA), St. Paul, MN 55108.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Calories 10
Total Fat 1 gram 1%
Organic Flaxseed Oil (Linus usitatissimum) (GMO free) Fatty Acid Profile: Omega-3—ALA (alpha-linolenic acid) 50-65% Omega-6—Linoleic Acid 11-24% Omega-9—Oleic Acid 11-24% 1 gram *

Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established

Back to Top
Product has been added to your cart