Search

In Stock

Vitamin K2 100 mcg 30 Softgels

  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut
  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e duhur të kalciumit
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial
  • Rregullon mineralizimin për forcën e kockave dhe shëndetin vaskular

10.20

Swanson K2 me fuqi të dyfishtë 100 mcg vitaminë K2. Swanson K2 (dikur Natto K7) është forma më aktive biologjikisht e vitaminës K2

Swanson K2  (dikur Natto K7) është forma më aktive biologjikisht e vitaminës K2. Ndërsa vitamina K njihet kryesisht për përfshirjen e saj në koagulimin e gjakut, K2 gjithashtu ndihmon në aktivizimin e proteinave që rregullojnë se ku përfundon kalciumi në trup. Rrjedh nga natto 100% natyrale japoneze (një produkt i fermentuar i sojës), menaquinone-7 është vërtetuar shkencërisht se ndihmon në promovimin e shëndetit të kockave dhe kardiovaskulare duke e mbajtur kalciumin jashtë arterieve dhe duke e çuar atë atje ku i takon realisht – në kockat që kanë nevojë për të. Vetë vitamina K2 përbëhet nga 13 substanca natyrale të numëruara të quajtura menaquinone, nga të cilat kryesisht menaquinone-7 është vërtetuar shkencërisht se përfiton shëndetin kardiovaskular dhe kockave. Hulumtimet e gjera të përfunduara në Holandë tregojnë se forma e menaquinone-7 e prejardhur nga natto në Swanson K2 ndihmon në nxjerrjen e kalciumit nga arteriet dhe në kocka – aty ku i takon.

  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut
  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e duhur të kalciumit
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial
  • Rregullon mineralizimin për forcën e kockave dhe shëndetin vaskular

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Vitamin K2 [menaquinone-7 from natto (fermented soy) 100 mcg  *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart