Search

In Stock

Resveratrol 250 mg 30 Kapsula

  • Rrit mbrojtjen antioksidante
  • Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular

Original price was: 14.90€.Current price is: 9.70€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/09/2024 (SASI E LIMITUAR)

Konsumimi i verës në sasi të vogla gjithmonë është konsideruar si e shëndetshme për zemrën. Vera e kuqe përmban antioksidantë të quajtur polifenole të cilat kanë efekt të rëndësishëm në mbrojtjen e enëve të gjakut dhe të zemrës. Resveratrol bën pjesë në grupin e bimëve të quajtura polifenole dhe është substanca kryesore e cila ndihmon në shëndetin e enëve të gjakut dhe mbajtjen e kolesterolit në nivel të shëndetshëm. Studimet tregojnë se benefitet nga konsumimi i Resveratrol janë të mëdha përfshirë antioksidant I fuqishëm, rritjen e sistemit imunitarë, njihet për tiparet antiaging apo kundër plakjes dhe si burim energjie.

Swanson Resveratrol është një suplement me cilësi të lartë i përfituar nga  nga bima poligonum, burimi më ekonomik dhe më efektiv i zbuluar deri më tani.

  • Rrit mbrojtjen antioksidante
  • Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Resveratrol (Polygonum cuspidatum root extract) 250 mg

Back to Top
Product has been added to your cart