Search

Out of stock

Vitamin D3 & K2 60 Kapsula

  • Formula e kombinuar për përdorimin e duhur të kalciumit në trup
  • Mbështetje sinergjike për shëndetin kardiovaskular dhe skeletor

13.35

Swanson Vitamins D3 & K2 ofron format më të absorbuara të vitaminave D dhe K për shëndetin e kockave dhe zemrës në një kapsulë të përshtatshme.

Vitamina D ndihmon në ndërtimin e kockave të forta duke rritur përthithjen nga trupi të kalciumit dhe fosforit. Në formë suplementi është në dispozicion si ergokalciferol (D2) ose kolekalciferol (D3). Studimet tregojnë se D3 mund të jetë forma më e fuqishme dhe me veprim më të gjatë të preferuar nga trupi. Në mënyrë të ngjashme, vitamina K gjendet në format K1 dhe K2. K2 është i një rëndësie të veçantë për shëndetin e kockave dhe sistemin kardiovaskular pasi që ndihmon në drejtimin e kalciumit nga arteriet tek kockat. K2 pa sojë i dorëzuar si MK-7 absorbohet në mënyrë më efikase dhe të biodisponueshme.

  • Formula e kombinuar për përdorimin e duhur të kalciumit në trup
  • Mbështetje sinergjike për shëndetin kardiovaskular dhe skeletor

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse keni një çrregullim të veshkave ose nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitashine™ Vitamin D3 (vegan cholecalciferol) (from lichen) 50 mcg 250%
Vitamin K2 [menaquinone-7 (MK-7)] 75 mcg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart