Search

In Stock

Scottish Kelp 750 mg 30 Kapsula

  • Mbështet një tiroide të shëndetshme
  • Ndihmon në nxitjen e energjisë

9.45

Scottish Kelp i çertifikuar organic është burim i pasur i Jodit që promovon funksionet metabolike dhe shëndetin e përgjithshëm qelizor. Me 750 mg për çfo kapsulë mbështet organet e vitale dhe nxit energji të mjaftueshme dhe djegie të rregullt të kalorive gjatë gjithë ditës. Për ata, dietat e të cilëve mund të kenë mungesë të këtij minerali thelbësor, jodi skocez mbështet tiroiden si gjëndër jashtzakonisht të rëndësishme.

  • Mbështet një tiroide të shëndetshme.
  • Ndihmon në nxitjen e energjisë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ujë. Paketimi: 30 Kapsula PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Certified Organic by Minnesota Crop Improvement Association (MCIA), St. Paul, MN 55108.4

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Iodine (from organic sea kelp) 487 mcg 325%
Organic Sea Kelp (Ascophyllum nodosum) (thallus)  750 mg

*

Back to Top
Product has been added to your cart