Search

In Stock

NAC N-Acetyl Cysteine 600 mg 100 Kapsula

  • Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant.
  • Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit.
  • NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.

13.85

Është aminoacid antioksidant i fuqishëm, Swanson NAC (N-acetil cisteinë) është një armë e rëndësishme në luftën kundër radikalëve të lirë dhe ofron 600 mg NAC për kapsulë. Ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit. Ai mbështet shëndetin respiratorë atë t1e mëlçisë dhe shumë më tepër.

  • Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant.
  • Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit.
  • NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë ose siç rekomandohet nga ofruesi juaj i kujdesit shëndetësor.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë ilaç me recetë ose nëse keni një gjendje mjekësore. Ndërprisni përdorimin nëse keni shqetësime gastrointestinale. Mbajeni larg fëmijëve.  Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
N-Acetyl-Cysteine (NAC)  600 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart