Search

In Stock

Diet Apple Cider Vinegar 200 mg 30 Tableta

  • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
  • Mbështet një peshë të shëndetshme
  • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës

4.20

Një suplement i popullarizuar në mesin e atyre që janë në dietë. Kjo formulë e veçantë nga Swanson Best Weight-Control Formulas ofron të gjitha të mirat e uthullës së pastër të mollës në tableta të dobishme dhe të përshtatshme per konsumim.

Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë dieteMbështet një peshë të shëndetshmeMbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës.

  • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
  • Mbështet një peshë të shëndetshme
  • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një tabletë një deri në dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Tableta

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Tablet % Daily Value
Apple Cider Vinegar Powder   200 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart