Search

In Stock

Ultimate 16 Strain Probiotic with FOS 60 Kapsula

Probiotiku ynë më popullor me 16 shtame unike për mirëqenien totale të trupit
Mbështet shëndetin e tretjes me baktere të dobishme
Rezistent ndaj acideve dhe nuk ka nevojë për ftohje
Për shkak të problemeve të furnizimit, L. bulgaricus dhe B. infantis janë zëvendësuar nga L. paracasei dhe L. gasseri

10.50

Ultimate 16 Strain Probiotic nga Swanson Probiotics përfshin më shumë se katër herë numrin e shtameve dhe mbi dyfishin e numrit të CFU-ve në krahasim me shumë formulime probiotike të njohura të tregtuara në klinika dhe farmaci sot.
Ndërsa shumë suplemente të njohura ofrojnë vetëm dy lloje të bifidobaktereve, formula e Dr. Langer jep katër.
Dhe ndërsa të tjerët kanë vetëm një lloj laktobacillus, Ultimate 16 Strain Probiotic përmban njëmbëdhjetë, duke përfshirë Lactobacillus reuteri, i cili u shtua kohët e fundit për të përmirësuar formulën për shkak të aftësive unike mbrojtëse që ofron për shëndetin e zorrës së trashë dhe funksionin e sistemit imunitar.

Përshkrimi i Produktit

  • Probiotiku ynë më popullor me 16 shtame unike për mirëqenien totale të trupit
  • Mbështet shëndetin e tretjes me baktere të dobishme
  • Rezistent ndaj acideve dhe nuk ka nevojë për ftohje
  • Për shkak të problemeve të furnizimit, L. bulgaricus dhe B. infantis janë zëvendësuar nga L. paracasei dhe L. gasseri

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni një kapsulë perimesh në ditë me ujë ose lëng.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
FOS (Fructooligosaccharides)

50 mg
*
16-Strain Probiotic Blend

18 mg
*
Bifidobacterium longum

430 million CFU
*
Lactobacillus acidophilus

430 million CFU
*
Bifidobacterium bifidum

180 million CFU
*
Bifidobacterium breve

180 million CFU
*
Bifidobacterium lactis

180 million CFU
*
Lactobacillus brevis

180 million CFU
*
Lactobacillus casei

180 million CFU
*
Lactobacillus helveticus

180 million CFU
*
Lactobacillus paracasei

180 million CFU
*
Lactobacillus plantarum

180 million CFU
*
Lactobacillus reuteri

180 million CFU
*
Lactobacillus rhamnosus

180 million CFU
*
Lactobacillus salivarius

180 million CFU
*
Lactococcus lactis

180 million CFU
*
Streptococcus thermophilus

180 million CFU
*
Lactobacillus gasseri

90 million CFU
*

*Daily Value not established.

†Contains total of 3.2 billion CFU (colony forming units) when manufactured and provides an effective level of bacteria until at least the "best by" date.

Back to Top
Product has been added to your cart