Search

In Stock

Artichoke Leaves 500 mg 60 Kapsula

  • Suplement bimor me gjethe Artichoke;
  • Ndihmon në zbërthimin e yndyrës për tretje;
  • Stimulon prodhimin e lëngut biliar;
  • Mbështet shëndetin e mëlçisë

7.30

Mbështetje bimore për mëlçinë, Swanson Artichoke Leavesjep 500 mg në çdo kapsulë.
Ndihmon në promovimin e shëndetit të mëlçisë duke mbështetur rritjen dhe riprodhimin e qelizave të shëndetshme të mëlçisë.
Gjethet e Artichoke stimulojnë gjithashtu prodhimin e lëngjeve biliare në mëlçi që ndihmojnë në zbërthimin e yndyrave, gjë që rrit përthithjen e lëndëve ushqyese.
Studimet kërkimore tregojnë se pjesëmarrësit që merrnin suplemente të artichokës ndiheshin më rehat dhe më pak të ngopur pasi kishin ngrënë ushqime të rënda dhe të pasura sesa pa to.

Përshkrimi i Produktit:

  • Suplement bimor me gjethe Artichoke;
  • Ndihmon në zbërthimin e yndyrës për tretje;
  • Stimulon prodhimin e lëngut biliar;
  • Mbështet shëndetin e mëlçisë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji ose nëse keni pengim të zorrëve ose kanaleve biliare. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore, si për shembull nëse keni ose keni pasur probleme me fshikëzën e tëmthit, ose nëse jeni duke marrë ilaçe. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Artichoke Leaf (Cynara scolymus)  500 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart