Search

In Stock

Omega 3 125 ml

PEDIAKID Omega 3 esenciale për funksionimin e trurit.

Original price was: 9.90€.Current price is: 7.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 11/2024 (SASI E LIMITUAR)

Në një periudhë shkollore, kur aktiviteti intelektual është më intensiv, fëmija juaj duhet të qëndrojë veçanërisht i përqendruar.
I pasur me DHA, një acid yndyror omega-3 që rrjedh nga vaji i peshkut, PEDIAKID® Omega 3 ruan funksionin kognitiv (kujtesa, përqendrimi, shikimi, mësimi, etj.).
I shijshëm me koncentrat natyral të mjedrës, PEDIAKID® Omega 3 është ideal për përqendrim gjatë periudhës së shkollës.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe lart. Shkundni para përdorimit.

Para 5 vjeç: Merrni 1 lugë çaji në ditë, pas ngrënies.
Pas 5 vjetësh: Merrni 1 deri në 2 lugë çaji në ditë pas drekës dhe/ose darkës. (Mund të merren 2 lugë çaji me një herë gjatë natës nëse fëmija ha drekën në shkollë).
Trajtim 1-mujor, i rinovueshëm disa herë në vit nëse është e nevojshme. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Efektet e dobishme mund të vërehen tek të rriturit që konsumojnë 250 mg DHA në ditë. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Duhet të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve pas hapjes së parë.

Përbërësit: Shurup Agave 40%, ujë i pastruar, Fibregum™ fibra prebiotike akacie 15%, OmegaVie® (vaj peshku i deodorizuar i përqendruar në mënyrë natyrale në Omega 3 duke përfshirë DHA), koncentrat natyral i mjedrës, kompleks vitaminash dhe mineralesh: vitamina C-E-A-D3, magnez fosfat fosfat kalciumi; VitaCholine® (kolinë bitartrate)(1), shije natyrale.

nformations nutritionnelles moyennes 2 cuillères à café (10 ml)*
Fibres prébiotiques FibregumTM 1,8 g
Huile de poissons
Dont Omega 3
Dont DHA
Dont EPA
165 mg
115 mg
20 mg
Choline 71 mg
Vitamine C 40 mg (50% AR)
Vitamine E 6 mg (50% AR)
Vitamine A 400 μg (50% AR)
Vitamine D 2.5 μg (50% AR) 
Magnésium 0.2 mg (0,06% AR)
Phosphore 0.2 mg (0,02% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart