Search

In Stock

Lactase Enzyme – 60 Tableta

Suplement dietik që përmban enzimën e laktazës për pacientët me intolerancë ndaj laktozës.

9.80

Suplement dietik që përmban enzimën e laktazës për pacientët me intolerancë ndaj laktozës.

Ndjeshmëria ndaj laktozës ose intoleranca ndaj laktozës është paaftësia për të zbërthyer laktozën, një lloj sheqeri që gjendet në qumësht dhe produktet e qumështit.
Kjo është për shkak të mungesës ose nivelit të ulët të enzimës laktazë, e cila nevojitet për ta zbërthyer atë.
Personat me intolerancë të laktozës kanë fryerje, ngërçe dhe fryerje në stomak, gazra, vjellje dhe diare.

Përdorimi i sugjeruar: Për të rriturit, 1-5 tableta me një vakt / vakt laktozë, në varësi të sasisë së laktozës së marrë. Enzima laktazë në një tabletë mund të shpërbëjë mesatarisht 13 g laktozë, që është e barabartë me afërsisht 2,5 dl qumësht lope. Tableta duhet të gëlltitet me lëng ose të përtypet menjëherë para ushqimit.

Paketimi: 60 tableta.

Paralajmërim: Produkti rekomandohet të konsumohet me të gjitha vaktet që përmbajnë laktozë. Intoleranca ndaj laktozës dhe ndjeshmëria ndaj laktozës mund të ndryshojnë nga individi në individ, prandaj kërkoni këshilla nga një specialist për dozën. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore (deri në 15 tableta)! Suplementi dietik nuk zëvendëson një dietë të ekuilibruar, të përzier dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Ingredients: bulking agents (sorbitol, microcrystalline cellulose) , lactase enzyme preparation Tolerase TM L (maltodextrin [maize], lactase enzyme [β-galactosidase], sodium chloride) , anti-caking agent (magnesium salts of fatty acids).

1 pc 2 pcs 3 pcs 4 pcs 5 pcs 6 - 10 pcs 11 – 15 pcs
6500 FFCU 13000 FFCU 19500 FFCU 26000 FFCU 32500 FFCU 39000 - 65000 FFCU 71500 - 97

Back to Top
Product has been added to your cart