Search

In Stock

Fenugreek Seed 610 mg 90 Kapsula

  • Bimë e njohur për mbështetjen e sheqerit në gjak dhe hormoneve, shëndetin e tretjes dhe shëndetin e grave
  • Ofron mbështetje gjithëpërfshirëse metabolike
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

8.00

Merrni mbështetje bimore të testuar me kohë për metabolizëm të shëndetshëm të glukozës me Swanson Fenugreek! E njohur sot si një bimë e kuzhinës, fenugreek është vlerësuar që nga kohërat e lashta për aftësinë e tij unike për të promovuar metabolizmin e shëndetshëm të karbohidrateve dhe lipideve. Kapsulat Swanson Full Spectrum® Fenugreek Seed 610 mg e bëjnë më të lehtë se kurrë përfitimin e përfitimeve balancuese të kësaj bime.

  • Bimë e njohur për mbështetjen e sheqerit në gjak dhe hormoneve, shëndetin e tretjes dhe shëndetin e grave
  • Ofron mbështetje gjithëpërfshirëse metabolike
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 90 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Fenugreek Seed      1.22 g *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart