Search

In Stock

Probiotiques Dynamises 30 Kapsula

Një florë e ekuilibruar e zorrëve promovon rezistencë të mirë të trupit si dhe tretje të mirë.

13.00

Për shkak se sistemi juaj tretës strehon 50% të potencialit mbrojtës të trupit tuaj, është e rëndësishme të siguroheni që ai të ruajë ekuilibrin e tij. Një florë e ekuilibruar e zorrëve promovon rezistencë të mirë të trupit si dhe tretje të mirë.

Kjo florë, e përbërë nga 100,000 miliardë baktere të mira, është shumë e ndjeshme ndaj të gjitha ndryshimeve. Dieta e modifikuar, stresi, lodhja, terapia me antibiotikë… mund ta çekuilibrojnë atë.

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në ditë mundësisht në mëngjes ose në mesditë para ngrënies, me një gotë ujë.

Ingrédients : Fructo-oligosaccharides*, gélule végétale (HPMC), mélange de ferments lactiques (Lactobacillus acidophilus,Lactobacillus plantarum, Lactobacillusrhamnosus) (lait).

Informations nutritionnelles moyennes Pour 1 gélule
Fructo-oligosaccharides 208.90 mg
Ferments lactiques probiotiques
dont Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus
 41.10 mg
Eq. à 7 milliards de ferments vivants

Back to Top
Product has been added to your cart