Search

In Stock

Mal Des Transports 10 Qese

PEDIAKID Mal Des Transports ndihmon në parandalimin e vjelljes dhe përzierjeve gjatë udhëtimeve.

9.45

Fëmijët shpesh janë subjekt i të përzierave dhe të vjellave kur udhëtojnë (makinë, aeroplan, varkë, autobus…). Formula PEDIAKID® Mal des transports është krijuar për t'iu përgjigjur lehtësisht kësaj çështjeje të përsëritur. Të gjithë aktivët janë 100% me burim natyral. Xhenxhefili njihet për qetësimin e të përzierave, ndërsa nenexhiku, sherebela dhe gjembaku i qumështit përmirësojnë rehatinë e tretjes. PEDIAKID® Mal des transports është në formatin e shkopit të lëngshëm që e bën të lehtë transportin dhe përdorimin në lëvizje. Plus, aroma e tij natyrale e limonit e bën atë të shijshëm për fëmijët.

Udhëzime: Të vegjlit e përshtatshëm në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri e lart. Të pihet i pastër. Merrni 1 shkop para nisjes dhe një ose dy herë gjatë udhëtimit në varësi të gjatësisë së udhëtimit. Mos shkaktoni përgjumje. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Më e mira para datës së skadencës. Ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 30 ditëve pas hapjes së parë.

Përbërësit: Shurup agave 40%, ujë i pastruar, fibra prebiotike të akacies Fibregum® 15%, ekstrakt hidroglicerinë e bimëve 7.5% (ujë, glicerinë vegjetale, nenexhik, portokall, limon, xhenxhefil, sherebelë, gjemba), shije natyrale, limon natyral koncentrat, glukonat magnezi.

Supplement facts:

1 stick (5 ml)*
Fibregum® prebiotic acacia fibres 900 mg
Mint extracts  75 mg
Orange extracts 75 mg
Lemon extracts 75 mg
Ginger extracts 75 mg
Sage extracts 75 mg
Milk thistle extracts 75 mg

Back to Top
Product has been added to your cart