Search

In Stock

L-Glutamine 500 mg 100 Kapsula

  • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
  • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
  • Ka një aftësi unike për të kaluar nëpër barrierën e gjakut/trurit, duke e bërë atë një promovues të shkëlqyer të funksionit të shëndetshëm mendor

9.00

Mbështetni rritjen dhe rikuperimin e muskujve me Swanson L-Glutamine. Glutamina është aminoacidi që gjendet në muskujt e trupit, ajo ndihmon në minimizon ndarjen e muskujve dhe të përmirësojë metabolizmin e proteinave. Glutamina  ndihmon gjithashtu funksionin njohës dhe shëndetin e trurit. Çdo kapsulë jep 500 mg të këtij aminoacidi të fuqishëm.

  • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet;
  • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës;
  • Ka një aftësi unike për të kaluar nëpër barrierën e gjakut/trurit, duke e bërë atë një promovues të shkëlqyer të funksionit të shëndetshëm mendor.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë në stomak bosh ose siç rekomandohet nga ofruesi juaj i kujdesit shëndetësor.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
L-Glutamine FCC 500 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart