Search

In Stock

Spearmint Leaf 400 mg 60 Kapsula

  • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur shëndetin e tretjes
  • Ofron mbështetje antioksiduese
  • Formula me fletë të plota me spektër të plotë
  • Tregon potencial për të mbështetur shëndetin hormonal dhe të lëkurës

8.00

Spearmint është një nga "mentet" më të njohura, tani mund të shijoni mbështetjen e tij në formën e kapsulës së lehtë për t'u marrë me Swanson Full Spectrum Spearmint Leaf. Tradicionalisht përdoret për të mbështetur shëndetin e tretjes. Ofron mbështetje antioksiduese duke luftuar radikalet e lira.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.  Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Spearmint Leaf (Mentha spicata) 400 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart