Search

In Stock

L-Arginine 500 mg 100 Kapsula

  • Mbështet performancën sportive
  • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
  • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal

7.90

Merrni ushqimin themelor të aminoacideve për më pak me Swanson L-Arginine.
L-arginina jonë bën një shtesë ekonomike dhe efektive në planin tuaj dietik, veçanërisht nëse jeni të interesuar të mbështesni shëndetin e sistemit kardiovaskular dhe imunitar.
Çdo kapsulë e përshtatshme jep 500 mg L-arginine në formë të lirë.

Përshkrimi i Produktit

  • Mbështet performancën sportive
  • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
  • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Nuk është menduar për përdorim nga fëmijët ose gratë shtatzëna. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore, të tilla si sëmundje renale ose të mëlçisë, ose jeni duke marrë ilaçe. Zvogëloni dozën nëse keni të përziera, dhimbje barku ose diarre.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
L-Arginine (free-form amino acid)

500 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart