Search

In Stock

Green Tea 500 mg 30 Kapsula

  • Përmban polifenole antioksidante që neutralizojnë radikalet e lira
  • Mbështet energjinë e shëndetshme, vitalitetin dhe funksionin e trurit
  • Promovon rehatinë e kyçeve, shëndetin kardiovaskular dhe mbrojtjen imunitare

4.50

Çaji gjalbër nga Swanson është një antioksidant i fuqishëm që përdoret për të ndihmuar në mbrojtjen e radikalëve të lirë dhe për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm. Gjithashtu të mira për shëndetin kardiovaskular, energji, forcimin e imunnitetit këto kapsula të përshtatshme japin 500 mg pluhur gjethe çaji gjalbër.

  • Përmban polifenole antioksidante që neutralizojnë radikalet e lira
  • Mbështet energjinë e shëndetshme, vitalitetin dhe funksionin e trurit
  • Promovon rehatinë e kyçeve, shëndetin kardiovaskular dhe mbrojtjen imunitare

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

 1 Capsule % Daily Value
Green Tea Leaf                      500 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart