Search

In Stock

Transit Doux 125 ml

PEDIAKID Transit Doux favorizon një tretje të duhur, rregullojnë kalimin dhe përmirësojnë rehatinë e përditshme të zorrëve.

Original price was: 9.45€.Current price is: 8.50€.

AFATI I PËRDORIMIT: 12/2024 (SASI E LIMITUAR)

Shurupi PEDIAKID® Transit Doux, i formuluar me ekstrakte bimësh dhe frutash, rregullon butësisht transitin. Formula e saj përmban angjinarin, fikun, raven dhe tamarinën duke favorizuar një tretje të duhur, rregullojnë kalimin dhe përmirësojnë rehatinë e përditshme të zorrëve.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët që fillojnë në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri e lart.

Para 5 vjeç: Merrni 1 lugë çaji, 2 herë në ditë pas ngrënies.
Pas 5 vjetësh: Merrni 2 lugë çaji, 2 herë në ditë pas ngrënies.
Trajtim 10-ditor, i rinovueshëm disa herë në vit nëse është e nevojshme.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Ruajeni në frigorifer dhe konsumoni brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Përbërësit: Shurup agave 40%, ujë i pastruar, 15% fibra akacie, ekstraktuar nga bimët hidroglicerinë 7,5% (Fig, Kumbulla e thatë, Angjinarja, Tamarin, Rhubarb), glicerinë vegjetale, koncentrat natyral i mollës (mbështetje: maltodekstrinë, rregullues aciditeti: acid citrik) , shije molle jeshile; konservues: sorbat kaliumi, benzoat natriumi; rregullator aciditeti: acid citrik; Glukonat magnezi.

4 teaspoons (20 ml)
Magnesium 0.56 mg (0,15% DV)
Fig extract  365 mg
Prune extract 365 mg
Artichoke extract 365 mg
Tamarin extract 365 mg
Rhubarb extract 365 mg

Back to Top
Product has been added to your cart