Search

In Stock

Specific Homme 60 Kapsula

Formula e plotë Vitamin’22 Specific Homme është zhvilluar për t’i siguruar trupit përbërës aktivë natyralisht efektivë, sinergjikë.

10.50

Ne kemi nevoja specifike të cilat mund të ndryshojnë sipas moshës, zakoneve të të ngrënit dhe stilit të jetesës, por edhe sipas gjinisë. Bazuar në parimin se trupat e burrave dhe grave janë të ndryshëm, është logjike që nevojat mikro-ushqyese të mos jenë identike. Plotësimi duhet t’u përshtatet të dyjave.

Kjo është arsyeja pse ne krijuam formulën Specific Homme: për t’i siguruar trupit mashkullor mikronutrientët që i nevojiten për të qenë në shëndet të plotë, në mënyrë që të plotësojë dietën.

Kombinimi sinergjik i vitaminave, mineraleve, ekstrakteve bimore, aminoacideve dhe probiotikëve, Vitamin’22 Specific Homme është një përgjigje ideale për të gjithë meshkujt që dëshirojnë të fillojnë një trajtim të thelluar, pavarësisht nga profili i tyre.

Formula e plotë Vitamin’22 Specific Homme është zhvilluar për t’i siguruar trupit përbërës aktivë natyralisht efektivë, sinergjikë.

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë, të merren me vakt, mundësisht në mëngjes, me një gotë të madhe ujë. Trajtim 30-ditor, i rinovueshëm.

Rekomandime: Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Konsumimi më i mirë para fundit: shih në paketim.

Përbërësit: citrati i kaliumit, kapsula vegjetale (HPMC, ngjyrosja: kompleksi i bakrit të klorofilinave), vitamina C, pluhur i rrënjës së xhensenit të kuq, pluhur guarana, taurinë, L-glutaminë, vitaminë E, maltodekstrinë, citrate zinku, emulsifikues: stearat laktik magnezi, (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, qumësht), beta-karotinë, maja e pasuruar me selen, vitaminë B3, klorur kromi, vitaminë B5, glukonat bakri, vitaminë B8, agjent kundër ngjizjes: silicë, vitaminë B1, vitaminë B2, molibd natriumi. Pa gluten.

Informations nutritionnelles moyennes Pour 2 gélules
Ferments lactiques (Lactobacillus rhamnosusLactobacillus acidophilus) 2 milliards de ferments
Guarana (Paullinia cupana)  50 mg
Ginseng rouge (Panax ginseng CA Meyer) 50 mg
Taurine  50 mg
L-glutamine 50 mg
ProVitamine A (Bétacarotène) 4,8 mg*
Vitamine C 80 mg*
Vitamine E 12 mg*
Vitamine B1 1,1 mg*
Vitamine B2 1.4 mg*
Vitamine B3 16 mg*
Vitamine B5 6 mg*
Vitamine B8 50 μg*
Potassium 80 mg (4% AR)
Cuivre 1 mg*
Chrome 25 μg (62.5% AR)
Molybdène 50 μg*
Sélénium 50 μg (90.9% AR)
Zinc 10 mg*

Back to Top
Product has been added to your cart