Search

In Stock

Albion Magnesium Glycinate 133 mg 90 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
  • Forma glycinate promovon përthithjen optimale
  • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t’ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës

11.55

Albion Magnesium Glycinate ofron mbështetje minerale për mbështetjen e muskujve, nerva, kocka të shëndetshme dhe më shumë. Magnezi gjithashtu ofron mbështetje kardiovaskulare dhe promovon nivele të shëndetshme të qarkullimit të gjakut.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë tri herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Magnesium (as Albion® magnesium bisglycinate chelate-buffered chelate, magnesium oxide)

133 mg
   32%

Back to Top
Product has been added to your cart