Search

Out of stock

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 – 30 Tableta

Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.

5.20

Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.

Kalciumi është i rëndësishëm për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm, Magnezi ndihmon muskujt dhe sistemin nervor të funksionojnë në mënyrë optimale, dhe Zinku kontribuon në ruajtjen e shëndetit të flokëve, lëkurës dhe thonjve.
Vitamina D3 kontribuon në përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit dhe në ruajtjen e kockave të shëndetshme, funksionimin e muskujve dhe dhëmbët normalë.

Dozimi: Për të rriturit, gëlltitni 1 tabletë në ditë të plotë me lëng.

Paketimi: 30 tableta

Paralajmërim: Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar të konsumit ditor! Mbajeni larg fëmijëve! Ruajtja në temperaturën e dhomës, e mbrojtur nga rrezet e diellit direkte, në një kuti të mbyllur.

Suplement Facts

Contains 1 tablet Quantity NRV*
Calcium 500 mg 62.5%
Magnesium 150 mg 40%
Zinc 15 mg 150%

Back to Top
Product has been added to your cart