Search

In Stock

Vitamin D2 & D3 2000 IU 60 Kapsula

  • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
  • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit
  • Mbështet aktivitetin imunitar

Original price was: 7.90€.Current price is: 3.80€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/09/2024

Jepini trupit tuaj furnizimin e përditshëm "vitaminës së diellit" me Swanson Vitamin D Complex Një nga lëndët ushqyese më themelore në ushqimin e njeriut është gjithashtu ai në të cilin ne zakonisht kemi mungesë. Mungesa e vitaminës D është e zakonshme në të gjitha grupmoshat, veçanërisht të rrezikuar nga fëmijët, gratë shtatzëna dhe ato me gji, njerëzit e shëndoshë dhe njerëzit me lëkurë të errët.  Mungesa e D ka implikime të gjera shëndetësore, pasi kjo vitaminë është e përfshirë në procese në të gjithë trupin, nga mineralizimi i kockave deri te funksioni kardiovaskularë.

Kjo është arsyeja pse për shumë prej nesh, një suplement i mirë i vitaminës D është absolutisht thelbësor♪7 - por cila formë e vitaminës është më e mira? Shkencëtarët ende po e kundërshtojnë këtë pyetje, por me kompleksin tonë të vitaminës D nuk keni pse të zgjidhni. Çdo kapsulë jep 2000 IU të vitaminës D2 dhe D3 për të siguruar që trupi juaj të marrë të gjithë vitaminën D që i nevojitet.

  • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.
  • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit.
  • Mbështet aktivitetin imunitar.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, nëse keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë ilaç me recetë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitamin D (50% as ergocalciferol, 50% as cholecalciferol) 50 mcg 250%

Back to Top
Product has been added to your cart