Search

In Stock

Mineral Citrate Complex 60 Kapsula

  • Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore
  • Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin
  • Për eshtra të fortë
  • Forcimin e imunitetit

7.15

Mineralet vijnë në shumë forma, disa më të disponueshme se të tjerat. Nutricionistët në përgjithësi i njohin format e citrateve si një nga më efektivet për suplementet. Kjo është arsyeja pse Swanson Mineral Citrate Complex përmban 4 minerale thelbësore - kalcium, magnez, zink dhe kalium në formë citrate me përthithje të lartë. Ky kombinim i mineraleve të rëndësishme mbështet metabolizmin e lipideve dhe glukozës në gjak.

  • Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore
  • Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin
  • Për eshtra të fortë
  • Forcimin e imunitetit

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Calcium (from calcium citrate) 75 mg 6%
Magnesium (from magnesium citrate) 30 mg 7%
Zinc (from zinc citrate) 2 mg 18%
Potassium (from potassium citrate) 49.5 mg 1%

Back to Top
Product has been added to your cart