Search

In Stock

Albion Selenium Complex 200 mcg 90 Kapsula

  • Një nga elementët themelorë në organizmit e trupit
  • Mirëmbanë shëndetin kardiovaskular, tiroidet dhe forcon imunitetin
  • Kombinohet me aminoacide për përthithje të përmirësuar

5.45

Forconi mbrojtjen antioksiduese të trupit tuaj me Swanson Albion selenium kompleks! Si një komponent jetik i një prej enzimave antioksiduese kryesore të trupit, seleni ofron mbrojtje jetike për sistemin kardiovaskular, prostatën, sytë, organet dhe sistemet e tjera në të gjithë trupin. Kjo formulë unike është e kombinuar me aminoacide për biodisponibilitet të përmirësuar.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Selenium (from Albion® selenium glycinate complex) 200 mcg

364%

Back to Top
Product has been added to your cart