Search

In Stock

Vitamin D3 1000 IU 60 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare.
  • Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe
  • Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D

4.60

Rroli i vitaminës D në organizëm është esencial, vazhdon të vlerësohet lartë nga profesionistët shëndetsorë e mbështetur edhe me studime shkencore të panumërta. Vitaminën D3 trupi e prodhon natyrshëm kur i ekspozohemi diellit mirëpo gjatë stinëve tjera kur dielli mungon mund të përballemi me mungesë të vitaminës D. Mungesa e vitaminës është e shpeshtë në të gjitha grupmoshat dhe sjell komplikime në shëndet pasi që kjo vitaminë përfshihet në shumë procese në organizëm.

Vitamina D3 është thelbësore për mbështetjen e kockave që punon për të absorbuar në mënyrë efikase kalciumin në trup. Sasi të mjaftueshme të vitaminës D janë thelbësore për shëndetin e kockave, muskujve, trurit dhe zemrës, si dhe shëndetin e dhëmbëve dhe sistemin imunitar. Nivelet optimale të vitaminës D shoqërohen me përmirësimin e forcës së muskujve dhe mirëmbajtjes së qarkullimit të gjakut. Me Swanson vitamin D3 siguroheni që po merrni mjaftueshëm nga kjo vitaminë e rëndësishme për shëndetin.

  • Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare.
  • Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe
  • Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi:60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

1 Capsule % Daily Value
Vitamin D3 (cholecalciferol) 25 mcg 125%

Back to Top
Product has been added to your cart