Search

In Stock

Potassium Aspartate 60 Kapsula

Minerali elektrolit jetik për mirëqenien e përgjithshme
Formë shumë e absorbueshme e kaliumit elementar
Siguron dozën maksimale në vetëm një kapsulë

7.30

Me 99 mg kalium elementar për kapsulë, Aspartati ynë i Kaliumit jep dozën maksimale të lejuar shtesë në vetëm një kapsulë! Kjo formë e kaliumit dietik është e lidhur me acidin aspartik, i cili është treguar në kërkime se vepron si një transportues efikas mineral. Shumë profesionistë shëndetësorë rekomandojnë aspartate minerale për përthithje më efektive dhe thithje qelizore që lejon doza më të ulëta të kompleksit mineral për të arritur të njëjtat rezultate si doza më të larta të formave të tjera. Kaliumi është një mineral elektrolit jetik thelbësor për funksionin e shëndetshëm të shumë strukturave dhe sistemeve trupore. Aspartati i kaliumit është një zgjidhje efikase e besueshme, shumë biodisponueshme për plotësim efektiv.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose nëse keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Potassium (from potassium aspartate)

99 mg
2%

Back to Top
Product has been added to your cart