Search

In Stock

Zinc Citrate 50 mg 60 Kapsula

  • Funksionimin e sistemit imunitar
  • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve
  • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve

5.60

Zinku është mikronutrient esencial i cili luan rrol kyç pothuajse në të gjitha aspektet e shëndetit tuaj.  Është minerali i dytë për nga sasia në organizëm. Është gjithashtu në listën e 6 mineraleve për të cilat FDA (Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave) ka rekomanduar konsumimin ditorë.

Zinku është pikërisht atje me vitaminën C si një ilaç popullor për të ftohtin. Shumë njerëz i drejtohen tabletave dhe suplementeve të zinkut kur ndihen të sëmurë dhe për arsye të mirë “Qelizat imune varen nga zinku për zhvillim dhe funksion të shëndetshëm”. Ky rol që luan zinku në funksionimin e imunitetit është arsyeja pse studiuesit mendojnë se rritja e marrjes së zinkut kur jeni të sëmurë ose pak para se të sëmureni mund të ndihmojë në shkurtimin e kohëzgjatjes së sëmundjes ose t'ju ndalojë të sëmureni. Sipas një meta-analize të majit 2017 të publikuar në JRSM Open, të paktën 75 mg zink në ditë shkurton ftohjen e zakonshme me 33 për qind.

  • Funksionimin e sistemit imunitar
  • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve,
  • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë. Marrja e zinkut me stomakun bosh mund të shkaktojë shqetësime në stomak tek disa njerëz.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk rekomandohet për përdorim afatgjatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Zinc (from zinc citrate)  50 mg 455%

Back to Top
Product has been added to your cart