Search

In Stock

Lutein 10 mg 60 Softgels

  • Mbron kundër dëmtimit të radikaleve të lira
  • Promovon një makulë të shëndetshme dhe të fortë

6.00

Mbështetni shikimin e shëndetshëm me Swanson Ultra Lutein. Luteina, një karotenoid që gjendet në spinaq, e mban makulën e syrit të shëndetshme dhe të fortë. Kjo mund të ketë një efekt të thellë në aftësinë tuaj për vizion të detajuar. Çdo xhel i butë jep 10 mg luteinë. Mbështetje për shikim të shëndetshëm,

  • Mbron kundër dëmtimit të radikaleve të lira.
  • Promovon një makulë të shëndetshme dhe të fortë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Lutein (from marigold flower extract) 10 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart