Search

In Stock

Glyco-Stab 90 Kapsula

  • Ekstrakti i kanellës ndihmon në ruajtjen e një niveli të qëndrueshëm të sheqerit në gjak.
  • Ekstrakti i fenugreek kontribuon në metabolizmin normal të glukozës dhe insulinës.
  • Glutathione është një antioksidant i fuqishëm.
  • Kromi ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.
  • Zinku kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve.

18.40

Balancim i sheqerit në gjak

Ekstrakte kanelle të titruar në polifenole, fenugreek, glutathione, vitaminë B6, krom dhe zink.

Ruan nivele normale të sheqerit në gjak, kontribuon në metabolizmin e duhur të karbohidrateve dhe insulinës, pa dioksid titani

  • Ekstrakti i kanellës ndihmon në ruajtjen e një niveli të qëndrueshëm të sheqerit në gjak.
  • Ekstrakti i fenugreek kontribuon në metabolizmin normal të glukozës dhe insulinës.
  • Glutathione është një antioksidant i fuqishëm.
  • Kromi ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.
  • Zinku kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve.

Udhëzime për përdorim: 3 kapsula në ditë në një dozë të vetme para një prej vakteve kryesore (mesditë ose mbrëmje), me një gotë ujë. Trajtim i rinovueshëm 30-ditor.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna. Më së miri konsumohet përpara datës së shënuar në paketim.

Paketimi: 90 kapsula

Nutritional information For 3 capsules
Cinnamon Extract ( Cinnamomum zeylanicum ) Including Polyphenols (oligomeric catechins) 360 mg
72 mg
Fenugreek extract ( Trigonella foenum-graecum )   225 mg
L-Glutathione  15 mg
Vitamin B6  1.4 mg (100% AR)
Zinc  10mg (100% AR)
Chromium  250 µg (625% AR)

 

Back to Top
Product has been added to your cart