Search

In Stock

Biotin 60 Goma

  • Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave
  • Ofron D-biotinë, formën e natyrshme, biologjikisht aktive
  • Vegan dhe pa gluten

14.60

Swanson Biotin Goma përtypëse janë mënyra e lehtë dhe e shijshme për të rritur bukurinë nga brenda! Një anëtar i familjes së vitaminave të grupit B, biotina është një suplement popullor për flokë, lëkurë dhe thonjë të shëndetshëm. Ndërsa ne ende po mësojmë se si funksionon biotina në trup, studiuesit besojnë se ajo ndihmon në përforcimin e strukturës së keratinës, proteinës bazë që përbën flokët, lëkurën dhe thonjtë tuaj që është përgjegjëse për t'u dhënë atyre forcë dhe elasticitet.

Biotina është gjithashtu një lëndë ushqyese thelbësore e përfshirë në metabolizmin e energjisë. Më konkretisht, biotina është një kofaktor i pesë enzimave të ndryshme që metabolizojnë yndyrën, proteinat dhe karbohidratet. Biotina punon me trupin tuaj për të prodhuar energji duke ndihmuar në zbërthimin e proteinave dhe acideve yndyrore në dietën tuaj. Ai gjithashtu luan rol në sinjalizimin qelizor dhe rregullimin e gjeneve.

Dy goma përtypëse Swanson Biotin jep biotinë të fuqishme prej 5,000 mcg si D-biotinë, forma natyrale, biologjikisht aktive e kësaj lënde ushqyese të rëndësishme. Goma me shije boronice, vegane dhe pa gluten.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni dy goma në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

2 Gummies % Daily Value
Calories 15
Total Carbohydrate 4 g 1%†
Total Sugars 3 g *
Includes 3 g Added Sugars

6%
Sodium 6 mg <1%
Biotin 5,000 mcg 16,667%

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart